Alexandra Stan s-a căsătorit în urmă cu doar trei luni cu partenerul ei de viață, Emanuel Necatu. Acum câteva zile, au apărut o serie de zvonuri conform cărora frumoasa artistă și soțul ei ar fi divorțat, iar știrile despre acest subiect au început să curgă, motiv pentru care ea a dat primele declarații despre acest subiect delicat.

Alexandra Stan nu a divorțat

Faptul că și-a scos verigheta de pe deget i-a făcut pe mulți să creadă că frumoasa ei căsnicie a ajuns la final, iar ei i se pare absurd să ofere explicații ori de câte ori procedează în felul acesta. I-ar plăcea să păstreze intimă relația lor, mai ales că partenerului ei de viață nu îi place să apară peste tot, nefiind obișnuit.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”,a declarat Alexandra Stan într-un interviu.

De când s-a măritat, viața Alexandrei Stan s-a schimbat complet. Vedeta nu mai face aceleași lucruri pe care le făcea înainte, ci nu pentru că nu ar vrea, ci doar pentru că soțul său nu este de acord.

”Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a declarat vedeta, acum ceva timp.