Alexandra Stan este printre primele artiste de la noi care s-au remarcat pe plan internațional. Frumoasei constănțence i-a mers mereu bine pe plan profesional, dar nu și plan personal. Chiar dacă a avut parte de câteva dezamăgiri și a comis anumite greșeli, Alexandra Stan a avut mereu curaj să pornească de la zero. Artista a vorbit recent despre unul dintre cele mai controversate episoade din viața ei și a oferit primele explicații.

Alexandra Stan a recunoscut cum a publicat filmulețul pe internet

Acum câțiva ani, Alexandra Stan și-a uimit fanii și nu numai. Artista a postat un filmuleț în care apărea în ipostaze indecente. Toată lumea a văzut videoclipul respectiv și s-a grăbit să o judece pe Alexandra, fără să-i dea dreptul la replică. De data asta, vedeta a fost invitată în podcast-ul lui Gojira, acolo unde au stat la discuții mai bine de trei ore. Frumoasa artistă a vorbit fără perdea despre toate subiectele aruncate la fileu, inclusiv despre acest episod.

Alexandra Stan, primele declarații despre filmulețul „interzis” care a scăpat acum câțiva ani pe internet. „Eram în campanie cu biserica”
ProFM

„Eu am postat pe Snapchat. Am postat, în loc sa dau save. Venisem din club. Eu toată seara vorbisem cu fostul meu iubit. Îi trimiteam întruna filmulețe. Când am ajuns acasă, am zis să-i trimit un filmuleț cu mine. Mi-am pus un filtru, logic. Apoi, am zis că lasă, nu-i mai trimit. Amețită, am dat să se salveze, dar, de fapt, am postat.” a început să povestească Alexandra Stan.

M-am culcat. M-am trezit, aveam nu știu câte mesaje. Mă sunase sora mea de vreo 20 de ori. Era pe drum, venea spre mine. A doua zi era ziua mamei mele. Am ajuns la mama acasă. Nu vrei să știi cum a fost. Și eram în campanie cu biserica și cu primăria, o campanie de Crăciun.”, a povestit Alexandra Stan in podcastul lui Gojira.

Recent, Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu, după trei luni de căsnice. Artista a declarat că a rămas în relații bune cu el și că va fi mereu acolo pentru el când va avea nevoie.