Artista vorbește deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul impresar, Marcel Prodan, care i-a fost și iubit. Alexandra Stan nu a uitat episodul violent cu Marcel Prodan! Aceasta a mărturisit că acele momente au marcat-o.

Alexandra Stan nu a uitat episodul violent cu Marcel Prodan!

Artista a acordat un interviu pentru revista Unica, unde a vorbit despre problemele și traumele trăite din cauza violenței domestice. Deși acum se bucură de liniște și de succes pe plan profesional, artista a trecut prin momente dificile. Unul dintre acestea este episodul violent de acum 8 ani.

cel din 2013 cu violența a fost cel mai important, cel mai traumatic și cu cel mai mare impact de până atunci. Au fost și ulterior momente, când mi-am schimbat casa de discuri, când m-am mutat în L.A., când mi-am produs propriul meu album care se numește Mami”, a declarat Alexandra Stan pentru revista Unica.

Artista susține că i-a fost greu să gestioneze această problemă. Cu toate acestea, a găsit resursele necesare pentru a trece peste acea perioadă. În 2013, știrea că Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan, a șocat întreagă țară. Întregul conflict a pornit de la faptul că artista îi ceruse impresarului banii de pe mai multe concerte. Atunci Marcel Prodan s-a enervat și a lovit-o pe artistă.

Alexandra Stan nu a uitat episodul violent cu Marcel Prodan! Ce spune artista despre bătăile încasate de la fostul iubit
Facebook

„mulți se regăsesc în povestea ta, dar să nu ne plângem cu toții, să vedem cum putem ieși de acolo, să ne ajutăm ca să trecem mai departe”, a mărturisit artista pentru aceeași sursă.

Artista dorește să tragă un semnal de alarmă. Își dorește ca mărturisirile făcute să le încurajeze pe femei să își spună povestea, care de multe ori, e una dureroasă. De asemenea, Alexandra Stan consideră că ea și alte persoane publice au o mare responsabilitate față de comunitatea de fani.

„trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale, pentru că în special copiii și tinerii ne urmăresc și că trebuie să arătăm că drumul e în față, asta e super important”, a precizat cântăreața pentru revista Unica.