Alexandra Stan s-a căsătorit acum câteva luni, luând pe toată lumea prin surprindere. Și mai mare a fost surpriza când artista și-a anunțat divorțul mai repede decât ne-am fi așteptat. În cadrul unui interviu, blondina și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de fostul ei soț, Emanuel Necatu. Se pare că neînțelegerile dintre ei și graba de a lua decizii importante au dus, în final, la despărțire. Au eșuat ca soți, însă se pare că le merge foarte bine ca prieteni.

Anul 2021 a fost anul în care Alexandra Stan s-a căsătorit cu Emanuel Necatu. Se pare că această decizie a fost greșită din partea amândurora, astfel că cei doi nu și-au oferit timpul necesar pentru a se cunoaște în profunzime. Acum, la câteva luni de la divorț, Alexandra Stan a vorbit despre acest episod din viața ei de pe urma căruia a avut foarte multe lucruri de învățat.

Alexandra Stan s-a grăbit să ajungă în fața altarului

Alexandra Stan a declarat că, în ciuda faptului că intuiția i-a spus altceva, ea a acționat diferit. A decis să ajungă în fața altarului alături de Emanuel Necatu, însă se pare că nu au luat cea mai bună decizie. Cei doi se află în relații bune în acest moment, artista mărturisind că se înțeleg foarte bine ca prieteni.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”,a declarat Alexandra Stan.

social media

Cu toate acestea, Alexandra Stan nu regretă absolut nimic din trecutul ei. Părinții artistei i-au fost mereu alături și au susținut-o indiferent de ce s-a întâmplat, fapt care a contat foarte mult pentru cântăreață.

„Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, a mai spus cântăreața.

Alexandra Stan are planuri mari pentru 2022

Alexandra Stan are foarte multe planurile pentru 2022. Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a vorbit despre ce își dorește pentru noul an.

„Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casă la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate să îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional”, a dezvăluit artista.