Cu siguranță publicul îi fredonează piesele și se bucură de orice apariție de-a sa la TV. Alexandra Stan este cântăreața căreia, în acest moment, nu îi mai trebuie nicio prezentare. E faimoasă atât în România, cât și dincolo de graniță. A lansat numeroase hituri și a ajuns la inimile oamenilor cu piesele sale care, la propriu, zguduie puternic sentimentele. Talentată peste măsură, artista este îndrăgită de publicul larg, datorită talentului și devotamentului său pentru muzică.

Alexandra Stan este o victimă a violenței domestice, deoarece în urmă cu câțiva ani, a fost bătută, chiar desfigurată, de fostul iubit și impresar, Marcel Prodan. Potrivit acestui lucru, Alexandra Stan militează împotriva violenței domestice, indiferent de natura sa. Fie că discutăm despre violență fizică sau sexuală, Alexandra Stan a dat dovadă de curaj și a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre chinurile prin care a trecut. Astfel, a încurajat alte femei să iasă în față și să ceară ajutor.

Alexandra Stan, mesaj dur despre violență. Ce a transmis artista: „O să îmi fac vocea auzită”
Instagram

Alexandra Stan își dorește ca vocea ei să fie auzită

Alexandra Stan își dorește ca orice femeie din România să fie apărată de lege, atunci când este supună oricărui tip de violență de către partener. Aceasta speră să stimuleze cât mai multe femei care să-și ia inima în dinți și să îndrăznească să ceară ajutorul.

Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram două fotografii, având ca descriere următorul mesaj, de-a dreptul, emoționat.

„Un subiect despre ca aș vrea nu mai vorbesc, dar atât timp cât există și afectează un număr prea mare de femei, o să îmi fac vocea auzită. […] 25 noiembrie este Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Ar trebui ca zilnic să ne gândim la asta și să facem cu toții pași în eliminarea violenței. […] Iubire, multă răbdare și comunicare între parteneri vă doresc.”, a scris Alexandra Stan.

În a doua fotografie postată pe Instagram, Alexandra Stan a format o inimioară cu mâinile, semn că rezonează cu toate femeile supuse violenței domestice și că este cu sufletul lângă ele.