Artista a bifat încă o apariție trăznet în social media. Iată ipostaza în care s-a fotografiat blondina

Alexandra Stan deja nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Face parte din rândul tinerilor artiști de succes din România, recunoscuți mai ales pe plan internațional. Are o carieră de succes în domeniul muzical și se bucură de un număr mare de persoane care mereu sunt cu ochii pe ea. 

Recent, în ultima sa postare de pe Facebook, Alexandra Stan a luat din nou prin suprindere internauții. Vedeta se bucură la maxim de razele puternice ale soarelui și nu ezită să se expună goală pușcă.

Alexandra Stan, ipostază extrem de sexy. S-a fotografiat fără nicio bucată de material pe ea

Fiind mereu activă pe social media, vedeta nu ezită să posteze pe conturile sale aproape orice își dorește. Și de data aceasta a rupt barierele și nu a ținut cont de critici sau diverse comentarii.

Așadar, vedeta a ales să se expună complet goală în bătaia soarelui și să se fotografieze așa.

Captură Facebook

Cum reușește vedeta să se mențină într-o formă de zile mari a dezvăluit chiar ea

Pe lângă frumusețea naturală cu care a fost înzestrată, vedeta a dezvăluit ce program are. La un moment dat, pe pagina ei de Instagram au apărut câteva rânduri prin care Alexandra Stan explica ce relație are cu sportul. Iată ce povestea cântăreața, în urmă cu mai mult timp.

social media

„Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta.

În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a scris îndrăgita artistă pe pagina sa oficială de Instagram.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!