În ultima perioadă, Alexandra Stan este mai asumată ca niciodată. Artista a mers la podcast-ul lui Gojira, acolo unde a făcut declarații uimitoare. Alexandra a vorbit despre momentele grele din carieră, despre divorțul de Emanuel Necatu, dar și despre deciziile ei mai puțin bune. Constănțeanca își asumă totul și știe că orice greșeală din trecut poate fi o lecție pentru viitor.

Alexandra Stan, 90% convinsă să îți facă cont de Onlyfans

Alexandra Stan este una dintre vedetele de la noi care emană multă sexualitate. Artista este conștientă de atuurile sale și nu s-a ferit nicio secundă să se afișeze așa cum este. Din păcate, fanii nu au fost mereu pe aceeiași lungime cu ea și, tocmai de aceea, a fost de multe ori criticată. Faptul că este extrovertită și încrezătoare în sine, nu mai este un secret pentru nimeni. Alexandra Stan a acceptat invitația lui Gojira și și-a asumat că îi vor fi aruncate la fileu și subiecte sensibile. Cu foarte multă sinceritate și asumare, vedeta a vorbit despre toate momentele în care a ajuns în mijlocul unor scandaluri, cu sau fără voia ei.

Alexandra Stan, la un pas să își facă cont pe Onlyfans. „Videoclipurile mele sunt sexy!”
Adevărul

De-a lungul timpului, Alexandra Stan a fost în mijlocul unor controverse care nu i-au adus deloc un plus de imagine. De la filmulețe indecente, la prezența pe site-uri obscene și până la orientarea sexuală, toate au fost detalii care au afectat-o pe artistă în relația cu publicul.

„Am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK. Am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal cu ei. Aproape mi-am făcut cont!  Nu eram însă decisă sută la sută. Aveam şi un nume pentru asta. Într-un studio de videochat, eu să fiu în pat şi titlul să fie <<In bed with Alexandra Stan>>. Am văzut şi eu că apar pe Pornhub. E un clip împărţit în mai multe. Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa. Mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno.”, a spus Alexandra Stan.