Alexandra Stan are o mulțime de fani, dar și foarte multe persoane care o critică la orice pas și care, de asemenea, îi analizează fiecare mișcare. Frumoasa artistă a fost judecată pentru multe dintre postările din mediul online și s-a abținut cât a putut ea de tare să nu le spună nimic celor care au ceva de împărțit cu ea, dar recent nu a mai rezistat și i-a pus la punct pe răutăcioși.

Alexandra Stan a răbufnit în mediul online

Blondina și-a rugat haterii de pe rețelele sociale să citească, să se informeze și să nu mai fie ignoranți. Mai mult de atât, a ținut să scoată în evidență faptul că nu ar tebui să le pese ce anume promovează ea pe conturile sale. I-a rugat pe cei cărora nu le convine, să îi dea unfollow, pentru că nu îi ține nimeni cu forța acolo.

”Nu mai fiți ignoranți. Citiți, informați-vă! Nu e treaba voastră ce promovez eu, dacă nu vă convine sunteți liberi să-mi dați unfollow”, a spus Alexandra Stan pe contul ei oficial de Instagram.

În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa vedetă a avut parte de un moment unic în viața ei pe care sigur nu îl va uita niciodată. Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu partenerul ei de viață, Emanuel, pe care îl iubește la nebunie și pentru care este dispusă să facă orice. Vedeta le-a vorbit fanilor ei despre ziua nunții, la câteva zile după și a postat și o serie de imagini în fața cărora internauții au rămas muți de uimire.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununaţi chiar de preotul care a cununat-o şi pe sora mea, care mi-a botezat nepoţii. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanţa şi părintele lui duhovnic, care este călugăr şi care slujeşte la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă Bucureşti, şi a fost o ceremonie foarte frumoasă.  Am avut şi cor, a fost totul ceva de vis, intim. Am fost doar noi, familia, naşii şi atât. (…) Am avut parte de confidenţialitate”, a povestit vedeta după nuntă.