Alexandra Stan a dat recent un interviu, în cadrul unui podcast, în care a vorbit despre multe momente dficile prin care a trecut de-a lungul carierei sale, dar și despre un gest urât pe care l-a făcut soțul Andrei în ceea ce o privește. Se pare că artista i-ar fi zis acestuia să difuzeze un material la o anumită dată, dar el a decis să îl arate lumii întregi cu trei săptămâni mai devreme de termen.

Alexandra Stan, luată la rost de internauți

Din acest motiv, soția lui Emanuel Necatu a decis să nu mai calce în platoul emisiunii pe care acesta o prezintă la Pro TV pentru nimic în lume. Este foarte dezamăgită de el și de felul în care a acționat, având în vedere discuția pe care o purtaseră înainte.

Fanii lui Cătălin Măruță nu s-a putut abține și au sărit în apărarea acestuia, spunând că ea doar vrea să iasă în evidență în felul acesta și că ar fi mai bine să se concentreze pe muzică și nu pe scandaluri.

”Bravo ție că vrei să ieși de la naftalină pe spatele lui Cătălin Măruță. Se pare că n-ai reușit la Survivor, când te înjurau ăia și te tratau ca pe ultimul om, chiar mi-a fost milă de tine atunci. Acum ai prins glas la nume mari, doar doar o să fii iar pe val. N-o să fii! Fă muzică, nu scandal!! #YOUARELAME🤮🤮🤮”, i-a transmis un internat.