Celebra Alexandra Stan este una dintre cele mai bune cântărețe din România, acesta fiind apreciata și la nivel internațional. Aceasta a declarat cât de mult înseamnă pentru ea fericirea și cât de mult o afectează nefericirea atât în plan pesonal cât și financiar.

„Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic.
Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”

În luna decembrie a apărut un filmuleț destul de intim cu acesta, renunțând ușor ușor la haine, artista explica întâmplarea „Era seară, era vreo 1 noaptea, m-am culcat. A doua zi dimineață, când m-am trezit, aveam vreo 15.000 de apeluri, de la echipa mea, de la mama, prieteni, soră, toată lumea… Filmulețul era acolo de câteva ore, cineva îl preluase.. Mă sunaseră părinții iubitului meu, m-am dus să vorbesc cu ei, nu vrei să știi… Era fix în campania de Crăciun, campania cu biserica. Mă prosteam mai mult. Nu sunt fraieră, să-i trimit fără niciun fel de efect. A fost o eroare. Crezi că aș fi postat un filmuleț cu mine dezbrăcată în cadrul campaniei cu biserica? Mie nici nu-mi plăcea așa mult cum arătam, încât să postez”