Alexandra Stan, cunoscuta cântăreață atât în România, cât și internațional, a divorțat după o căsnicie de câteva luni. Artista a făcut dezvăluiri despre divorț dar si cum reușește aceasta să-și adune putere pentru a depăși momentele dificile din viața ei.

Artista a dezvăluit că a învățat cum să se schimbe în urma experiențelor dureroase prin care a fost nevoită să treacă. Ea încearcă să nu se mai lase atât de afectată pe partea emoțională.

Ce lecții a învățat Alexandra Stan din eșecurile vieții

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Viva.ro, artista a fost întrebată ce lecții a deprins din experiențele neplăcute și cum depășește aceasta momentele dificile.

„Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică.

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre.

Alexandra Stan, declarații inedite despre divorț. Cum a reușit vedeta să depășească momentul despărțirii de Emanuel Necatu
social media

Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum. Însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment.

Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele.” a declarat artista pentru Viva.ro

Care a fost ultimul moment în care Alexandra Stan s-a simțit fericită

Alexandra a mai fost întrebată când a fost fericită cu adevărat în ultima perioadă. Răspunsul artistei a fost optimist și a venit imediat:

„Chiar ieri, când m-am întâlnit cu băieții din trupa mea. Am repetat pentru următorul concert. Azi dimineată, când m-am trezit și am ținut-o pe Mia, pisica mea, în brațe. Fericirea chiar stă în lucrurile simple și ține de noi să alegem să o simțim zi de zi.” a mai adăgat cântăreața pentru aceeași sursă.