Alexandra Stan a fost printre primele vedete de la noi care au vorbit fără rețineri despre OnlyFans.

Alexandra Stan este una dintre cele mai extrovertite vedete din lumea mondenă de la noi. Artistei nu i-a fost frică să se exprime liber și să aleagă să se îmbrace așa cum simte. Chiar dacă s-a confruntat cu multe critici din cauza expunerii sale, vedeta nu are de gând să se schimbe doar pentru că nu le convine unora de ea.

Alexandra Stan a fost mereu sinceră și asumată. Cu sau fără voia ei, de câteva ori, vedeta a fost implicată în câteva scandaluri. Cele mai cunoscute dintre ele au fost cele legate de aparițiile ei mult prea sexy în online. La un moment dat, un filmuleț „deocheat” a scăpat pe internet, dar Alexandra și l-a asumat.

Acum, OnlyFans nu mai este considerat un subiect tabu. Tocmai pentru că se exprimă mereu liber, Alexandra Stan a vorbit despre această platformă, dar și despre tentația ei de a-și face cont acolo. Artista a povestit că OnlyFans nu este doar despre promovarea nudității pe bani, ci și despre publicitate. Constănțeanca a fost la un pas de a semna cu cei de la OnlyFans, dar nu pentru scopul la care se gândesc fanii.

Alexandra Stan, căutată de OnlyFans. Artista a fost la un pas de a-și face cont pe celebra platformă pentru adulți
Instagram

Alexandra Stan a bătut drumul până în Marea Britanie

Alexandra Stan a explicat că OnlyFans poate fi cel mai bun instrument de marketing și promovare. Deși nu a bătut palma cu ei, a fost tentată să își facă profil doar pentru a o ajuta la imaginea ei. Oamenii din spatele platformei și-au dorit-o foarte mult pe româncă, ba chiar îi găsiseră și nume pentru viitoarea emisiune.

„Ce crezi?! Am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK. Am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută.

Aveam şi un nume pentru asta. Într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie „In bed with Alexandra Stan.” Am momente când mă îmbrac aşa, dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stan în podcastul lui Gojira.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.