Alexandra Stan are planuri foarte mari cu banii câștigați din muzică și proiectele TV. Se pare că artista vrea să dea o lovitură colosală pe piața crypto.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața are planuri destul de mari cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului. Ea are de gând să investească aproape toate economiile sale în cryptomonede.

„Mai degrabă investiții. Încerc să mă familiarizez și eu cu piața cripto. Dar da, economiile sunt benefice”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Artista și-a construit singură cariera la care a visat dintotdeauna. Acum, Alexandra Stan se bucură de un real succes și de iubirea pe care fanii o au față de ea. Artista a avut parte de toată susținerea din partea familiei, tatăl ei fiind chiar managerul acesteia timp de mulți ani. Alexandra Stan a scos recent ultimul album care se numește „Rainbows”, unde toată lumea a susținut-o.

social media

„Tatăl meu mi-a fost manager mulți ani, așa că m-a însoțit la multe concerte în afara țării, iar, recent, chiar la lansarea albumului «Rainbows», am cântat în fața familiei mele.

Cei mai încântați erau nepoții mei, care s-au bucurat când au auzit că vor fi influenceri prezenți la eveniment. Ei de asta au venit, de fapt. Glumesc! Am emoții pentru că ei sunt mereu lângă mine, indiferent de succesul pieselor, de topuri, de traiectoria mea. Sunt acolo și asta mă bucură enorm”, a povestit Alexandra.

Alexandra Stan merge la psiholog

Apreciata artistă nu se ferește să recunoască și că a apelat la ajutorul unui psiholog în trecut, pentru a-și rezolva anumite probleme pe care le are. Totuși, cântăreața este de părere că mersul la psiholog este ceva foarte normal.

„Aveam anumite blocaje, gânduri, am simțit că nu reușesc singură să îmi gestionez emoțiile, așa că am apelat la cineva care a știut să mă îndrume, să sap să aflu de unde vine problema, ce trebuie să fac. Nu înțeleg de ce mersul la psiholog încă este un subiect tabu în România. Ar trebui să fie o normalitate, cu toții trecem prin diferite momente care ne marchează”, a mai spus artista.