Alexandra Stan a fost considerată o lungă perioadă cea mai bine plătită artistă din România, dar ea a explicat recent, în cadrul unei emisiuni unde a fost invitată că nu este deloc așa. Cântăreața a devenit cunoscută acum câțiva ani la noi în țară și le-a atras atenția tuturor cu vocea sa inconfundabilă, dar și cu stilul ei. A reușit să dea lovitura cu câteva piese, iar oamenii se înghesuiau să participe la concertele sale.

„Nu am fost niciodată cea mai bine plătită artistă din România”

Nu doar în țară a avut succes, ci și peste hotare, unde a susținut numeroase concerte și unde a obținut sume numeroase de bani. Artista a vorbit despre un turneu de 12 concerte pe care l-a avut în America, în 10 state. Se pare că ea ar fi trebuit să primească 40.000 de euro pe fiecare dintre ele, dar ea știa că adevărata valoare era 7000 de euro. Apoi, a mai spus că la vremea aceea i se furau foarte mulți bani și nici măcar nu avea idee de asta.

În plus, tot în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alexandra Stan și-a deschis inima în fața tuturor și a adus în discuție și subite delicate. Unul dintre ele este legat de agresiunile pe care le-a suferit din partea fostului ei manager, Marcel Prodan, care de altfel s-a și bucurat de banii pe care îi făcea blondina în afara țării, dar și în România. Fosta concurentă de la Survivor România este mulțumită, însă, cu faptul că a reușit să se mențină în toți acești ani.

Alexandra Stan, adevărul despre sumele de bani câștigate! Cât lua pentru un concert: "În România, onorariul era mai mare"

 

”În America a fost un turneu de 12 concerte, în 10 state. Adevărata valoare a fiecărui concert era de 40.000 de dolari, dar eu știam că e 7.000 de dolari, pentru că pe mine mă mințeau și mi se furau foarte mulți bani în perioada aceea. În România, onorariul era mai mare, vreo 10.000 de euro. Adevărata mea valoare? Am reușit să mă mențin așa între 8.000 și 12.000 – 15.000 de euro. La evenimentele private se plătește mai bine. De exemplu, pentru un recital de jumătate de oră în India, am luat 30.000 sau 25.000, depinde.”, a povestit artista.