Alexandra Stan a trecut în ultimele luni printr-un carusel de stări și de emoții. Artista s-a căsătorit, a divorțat, iar acum privește retrospectiv toate deciziile sale. Vedeta știe că nu mai poate schimba trecutul, așa că tot ce rămâne de făcut este să asimileze totul ca pe o lecție. Alexandra Stan a învățat de-a lungul timpului că oamenii vin și pleacă, dar important ca ea să fie împăcată cu sine.

Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că se căsătorește. Artista și iubitul ei aveau o relație de câteva săptămâni atunci când au decis să facă pasul cel mare. Mulți dintre apropiații ei i-au spus că se grăbește, dar aceasta s-a ascultat instinctul. Constănțeanca a ajuns în fața ofițerului de stare civilă și a spus „da” celui care i-a devenit soț. Alexandra Stan l-a cunoscut pe Emanuel într-un moment dificil și tocmai acesta a fost motivul pentru care a grăbit lucrurile.

Alexandra Stan, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit atât de repede. „M-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale”
ProFM

Alexandra Stan regretă căsătoria cu Emanuel?

Artista nu prea a avut noroc în dragoste și a crezut că Emanuel este bărbatul lânga care va rămâne toată viața. Din păcate, lucrurile nu au funcționat așa cum își imaginau și, după trei luni de căsnicie au divorțat. Alexandra Stan a declarat că Emanuel va fi mereu prietenul ei și că vor continua să se sune dacă vor avea nevoie unul de celălalt. Acum, la săptămâni bune de la divorț, Alexandra consideră că au existat mai mulți factori care au dus la asta, inclusiv graba ei.

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok. Are foarte multe calități. De asta m-am și îndrăgostit, inițial, de el. Nu eram prea pretențioasă. M-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii. Am mers la doctor, am făcut investigații. Nu zic că nu trebuia să fac asta. Chiar nu cred că trebuia să fac asta. Nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente. Era o perioadă sensibilă pentru mine.”, a spus Alexandra Stan în podcast-ul lui Gojira.