Cu sau fără voia ei, Alexandra Stan a intrat în gura lupului.

Încurcate sunt căile iubirii, iar asta a aflat, recent și Alexandra Stan. Nu mai este niciun secret faptul că vedeta nu prea are noroc în dragoste, dar acum s-a convins de acest aspect. După mai multe relații eșuate și un mariaj finalizat cu divorț, artista a schimbat placa.

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinvolte persoane din lumea mondenă. Aceasta nu s-a ascuns niciodată după deget și și-a asumat din plin toate alegerile. Anul acesta, nu a fost cel mai fericit an pentru vedetă, mai ales că a trecut și printr-un divorț fulger. Și, de parcă toate astea nu erau suficiente, Alexandra s-a trezit cu un nou val de acuzații la adresa sa.

Bianca Alexandra, una dintre concurentele din sezoanele trecute de la „Bravo, ai stil!” susține că Alexandra Stan a intrat cu „bocancii” în viața ei sentimentală. Mai exact, că i-ar fi furat iubitul, deși se presupune că cei doi se înțelegeau de minune.

Alexandra Stan, mărul discordiei

Alexandra nu a reacționat deloc la astfel de acuzații, însă Bianca nu s-a abținut și a postat un mesaj destul de dur la adresa artistei. Asistenta TV susține că nu se aștepta la așa ceva, cu atât mai puțin din partea Alexandrei. Și, totuși, încearcă să vadă partea plină a paharului. Bianca Alexandra este bucuroasă că s-a ajuns în acest punct pentru că acum poate să își dea seama de adevăratul caracter al oamenilor.

Alexandra Stan a suflat iubitul unei cunoscute asistente TV. „Mi le-a dat pe neașteptate”
social media

„Am ajuns la concluzia că unora chiar asta le place, chiar asta este distractiv. Să nu-ți pese, să te ducei așa cu oricine, oricând. Tare rău de tot! Am empatie, nimic mai mult.

Măcar, eu zic să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem. Pentru că, dacă tot vrei să fi într-un anumit fel, fi asumată. Adică eu la concluzia asta am ajuns. Dacă tot îți place să mergi așa din floare în floare, fi asumat!”

În schimb, Alexandra Stan tot nu i-a dat replica. Ba mai mult, în vară aceasta a recunoscut că este bisexuală . Artista nu se ferește să o spună ori de câte ori este nevoie. După mariajul eșuat cu Emanuel Necatu, vedeta a încercat să stea cât mai departe de bărbați și să își găsească fericirea în alte domenii. Tocmai de aceea, fanilor le vine greu a crede asta despre idolul lor.

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.