Alexandra Măceșanu este inca in viata? Cel putin asa sustine unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu! La un an de la disparitie, barbatul pare sa fi intrat in posesia unor noi dovezi. Barbatul este sigur ca nepoata lui nu este moarta și stie si cine a rapit-o. Chiar daca in rapoartele oficiale, adolescenta este declarata decedata, iar vinovat este Gheorghe Dinca, Cumpănașu are alte informatii.

Fostul candidat la functia de presedinte, Alexandru Cumpănașu, a făcut un live socant pe retelele de socializare. Barbatul sustine ca tot ce se stia pana acum nu este adevarat. Conform spuselor lui, Alexandra Măceșanu este vie și se afla in Italia. Acolo ar fi dus-o complicii lui Gheorghe Dinca pentru a nu fi descoperiti. Cumpănașu a vrut sa isi tina fanii la curent cu cele mai noi informatii despre cazul Alexndrei.

La aproape un an de la disparitia tinerei din Caracal, dosarul este departe de a fi finalizat. Desi in inscrisurile oficiale Alexandra Măceșanu este considerata ucisa de catre Gheorghe Dinca, sentinta nu a fost data. Pentru ca nu are incredere in autoritati, Cumpanasu a continuat investigatia pe cont propriu. Acesta sustine ca a aflat cine a rapit-o pe nepoata lui.  Potrivit acestuia, Daniela și cu Daniel Dincă, dar și un anume Daniel Vâlcu, sunt cei care au ajutat la rapirea si transportarea nepoatei sale din casa monstrului din Caracal. El a mai spus că cele trei persoane sunt direct responsabile pentru răpirea Alexandrei și face toate demersurile necesare ca aceștia să răspundă în instanță. Chiar dacă a fost foarte multă manipulare la mijloc, nu se lasă și speră să se facă dreptate într-un final.

Alexandra Măceșanu a fost găsită în Italia?

„Ne apropiem oarecum de adevăr. De multe ori am spus că știm ce se întâmplă. Ei bine, a fost foarte multă manipulare, dar da acum ne apropiem de adevăr. Nu mai am niciun dubiu în acest moment, că familia lui Gheorghe Dincă…adică Daniela și cu Daniel Dincă sunt cei care sunt cei care au transportat-o pe Alexandra Măceșanu, cel mai probabil la clanul Baboi, de la Craiova. Complicele acestor doi, din punctul meu de vedere, este un anume Daniel Vâlcu.”, susține Cumpănașu.