Keanu Reeves se numără printre vedetele care au reușit de-a lungul anilor să își păstreze viața personală privată. Mereu discret și foarte respectuos, actorul a reușit să își creeze o reputație foarte bună în ochii fanilor săi.

Reclamă

Recent, el și actrița Alexandra Grant au fost văzuți împreună la un eveniment monden. Deși este cunoscut că cei doi sunt prieteni de mai bine de 10 ani, acum se țineau de mână și păreau mai apropiați și mai fericiți ca niciodată.

Viața amoroasă a lui Keanu a fost un subiect pe care acesta l-a păstrat secret. După ce și-a pierdut iubita în urmă cu 20 de ani, el se pare că s-a hotărât să acorde iubirii o nouă șansă.

Reclamă

Alexandra Grant are 46 și este o actriță foarte talentată și apreciată. Cu toate astea, ea este puternic criticată pentru aspectul părului său. Mulți o condamnă că a ales să își poarte părul natural, fără să își schimbe culoarea albă a acestuia și să îl vopsească.

Răspunsul ei la aceste critici a fost unul foarte elegant și specific ei. Ea le-a mărturisit fanilor că a început să albească încă de când era foarte tânără, la vârsta de 20 de ani. Ani de-a rândul, a încercat să ascundă acest lucru și și-a vopsit părul regulat, până și-a dat seama că vopseaua de păr este extrem de dăunătoare.

Alexandra nu consideră că a fi diferit este ceva greșit, în special datorită faptului că trăim într-o societate cu standarde de frumusețe atât de exagerate. Actrița a încurajat toate femeile de pretutindeni să se iubească așa cum sunt, fără să se simtă constrânse să arate într-un anumit fel. Ea a mai adăugat că își iubește culoarea părului și că nu este dispusă să schimbe asta doar pentru că există persoane care nu sunt de acord.