Alexandra Bodi, supranumită și Regina TikTokului trăiește niște clipe dureroase în prag de sărbători. Aceasta a suferit două pierderi foarte importante din viața ei și va intra în noul an în doliu și lacrimi. 

Alexandra a fost mereu o fire veselă și optimistă. Tânăra și-a creat o imagine pozitivă și plină de voie bună pe TikTok. Dar și-a surprins toți urmăritorii în momentul când s-a afișat cu ochii în lacrimi.

Alexandra Bodi trece prin momente cumplite

Tânăra locuiește singură și fostul ei partener de viață este plecat din țară. Întrebarea ce persistă este ce anume s-a întâmplat mai exact și cine a decedat. Regina Tiktokului a dat de înțeles că este vorba de mătușa acesteia și verișoara. Îndoliată, Alexandra Bodi a explicat cum acestea au trecut în neființă din cauza unor probleme de sănătate foarte grave.

Aceasta nu a putut ajunge la înmormântarea îndrăgitelor rude, dar a postat câteva imagini înfiorătoare cu sicriele acestora. Nu doar atât, Regina TikTokului de la „Acces Direct” și-a exprimat durerea și prin numeroase piese deprimante și emoji-uri ce îi exprimă tristețea.

Alexandra Bodi trece prin momente cumplite. Regina TikTok-ului este în doliu
Instagram

Care a fost reacția fanilor

Reacția publicului a fost mixtă. Unii dintre fanii artistei i-au urat „Condoleanțe!”. În timp ce alții au criticat-o aspru pentru postarea stranie  imaginilor cu sicrie pe rețelele de socializare.

Ionuț, s-a declarat un familist convins, chiar și în momentele în care s-a certat cu partenera lui de viaț. Chiar dacă au fost la un pas de despărțire, acesta cu siguranță îi este alături în aceste clipe greu de depășit. Dorul nebun după acesta a făcut-o o perioadă pe Regina TikTokului să fie o bună perioadă de timp inactivă pe rețelele de socialzare.

Însă, momentul devastator prin care trece aceasta, a readus-o pe Instagram, făcând publice greutățile ei. Alexandra Bodi va trece în anul rmător cu o amărăciune în suflet de nedescris. Ea are nevoie de sprijinul virtual al fanilor sai.