Alexandra Bodi este un personaj controversat pe rețelele de socializare.

A ajuns din ce în ce mai cunoscută în urma videoclipurilor sale pe care le postează și care ajung rapid virale. Supranumită și regina TikTok-ului, de când a apărut la Acces Direct, faima sa a crescut. Videoclipurile sale sunt diverse, ori dansează, ori face mâncare și o copiază pe Jamila, folosindu-se de propriile sale rețelete, ori vorbește cu urmăritorii săi. Cert este că Alexandra Bodi are o mulțime de filmulețe pe diverse teme, iar internauții sunt mulțumiți de ceea ce postează.

Alexandra este de nerecunoscut într-un videoclip postat recent pe pagina ei de socializare. Gospodina nu se poate mândri cu o dantură perfectă, iar dinții lipsă se observă într-un mod neplăcut. Internauții nu au stat deoparte și i-au atras atenția pentru acest lucru. Pe lângă acest detaliu, Alexandra are un mesaj pentru dușmanii ei. Femeia le „dedică” o melodie dușmanilor. Pe un ton amuzat, aceasta modifică câteva versuri dintr-o manea foarte cunoscută și foarte veche cântată pe Nicolae Guță.

@1oficial.ionut♬ sunet original – user6798755296529

„Pe dușmanii mei aș vrea să-i văd la Prima TV la „Trădați în dragoste” că și-au omorât nevestele și să-și taie venele.”

Alexandra Bodi are o comunitate de încredere

Femeia din județul Mureș și-a creat o comunitate mare pe platforma de socializare TikTok. Urmăritorii ei îi dau sfaturi, se amuză pe baza a ceea ce postează Alexandra sau îi apreciază viața sa modestă pe care o arată fără ocolișuri. Într-adevăr, există si răutăcioși care o critică, dar „regina Tiktok-ului” nu îi bagă în seamă. Din contră, postează mai multe videoclipuri, parcă le-ar face în ciudă.

Alexandra Bodi se bucură de un succes răsunător platforma de socializare TikTok, unde videcolipurile sale fac milioane de vizionări. Ba mai mult, aceasta le-a depășit până și pe vedetele autohtone din showbizul românesc și se situează deasupra lor pentru videoclipurile sale.