Alexandra Bodi, gospodina devenită virală pe TikTok pare să o ducă din ce în ce mai bine. În urmă cu doar o lună, risca să își piardă fetița. În ciuda acestui lucru, femeia nu pare să fie prea afectată. Ei bine, Alexandra Bodi și și-a văzut în continuare de activitățile zilnice. Dacă vă întrebați care sunt activitățile gospodinei din Mureș, vă spunem noi: distribuirea de videoclipuri pe Tiktok, singură sau alături de iubit. 

Alexandra Bodi și ritmurile de manele

Se pare că gospodina din Mureș mizează pe principiul țara arde și baba se piaptănă. De ce spunem asta? Ei bine, după ce a fost la un pas de a-și pierde fetița, Alexandra Bodi și-a văzut liniștită de viață.

Ba mai mult, se pare că femeia trece printr-o perioadă destul de bună din moment ce este extrem de activă în mediul online, iar în ultimele postări apare și iubitul său, care a înlocuit-o pe Daria în videoclipurile distribuite pe TikTok.

Și cum Alexandra Bodi este o mare vedetă în mediul online, femeia și-a făcut apariția pe TikTok așa cum merită.

„Bună ziua, dragii mei. Vreau să vă zic că…vreau să vă zic o cântare care avem copii și eu și el (n.r. iubitul)”, a spus Alexandra Bodi înainte să își înceapă „recitatul”.

@alexandra.bodi.oficial♬ sunet original – Alexandra.Bodi.Oficial.

Piesa nu este aleasă la întâmplare. Alexandra Bodi a ales să își încânte fanii cu o melodie despre copii, cu toate că nu de puține ori le-a dat arătat internauților latura negativă.

Mai exact, gospodina din Mureș s-a filmat în timp ce era violentă verbal cu fiica sa, Daria. Videoclipul nu a trecut neobservat de fani, care au taxat-o pe femeie. Chiar și așa, aceasta și-a văzut liniștită de activitatea din mediul online și nu pare să îi pese prea mult de fiica sa.