Alex Zănoagă a dat de înțeles că se îndreaptă spre Constanța, acolo unde Simina și Alex Bobicioiu se află în vacanță.

Alex Bobicioiu a recunoscut că formează un cuplu cu Simina în urma cu circa două zile. De atunci, cei doi și-au asumat relația inclusiv pe rețelele de socializare. Cu doar câteva ore în urmă, tinerii îndrăgostiți le-au arătat admiratorilor că se află la mare, pe iaht, distrându-se ca în filme. După puțin timp de la primele imagini postate în ipostaza de cuplu, cei doi au apărut pe Instagram sărutându-se cu foc, moment în care fanii au rămas de-a dreptul surprinși.

Se pare că nu doar fanii celor doi au rămas cu gurile căscate, ci și fostul și fostul soț al Siminei, Alex Zănoagă, care a fost atins de imaginile în care fosta sa soție stătea în brațele celui pe care în urmă cu câteva luni îl numea prieten.

La scurt timp după ce cei doi s-au afișat la mare, Alex Zănoagă a postat un InstaStory în mașină, direct de pe Autostrada Soarelui, semn că direcția lui este una cât se poate de clară.

Pentru moment, Alex Zănoagă nu a mai postat în mediul online nimic care i-ar putea anticipa următorul pas. Deocamndată nu se știe cu exactitate care este scopul pentru care acesta a plecat în același loc în care Simina s-a afișat cu noul ei partener. Cu toate acestea, fanii și-au dat cu părerea. Aceștia nu s-au putut gândi decât la faptul că motivul pentru care a plecat la mare este chiar Simina.

Alex Zănoagă a plecat în Constanța, acolo unde sunt în vacanță Simina și Alex Bobicioiu, după ce aceștia s-au sărutat în fața tuturor! Dovada care l-a dat de gol
Instagram

Alex Bobicioiu și Simina sunt într-o relație de două luni

În urmă cu o seară. Alex Bobicioiu a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo un de a vorbit despre relațaia sa. Cu această ocazie, fostul concurent de la „Puterea dragostei” a dezvăluit că se află într-o relație cu Simina încă de acum două luni.

În același timp, a ținut să precizeze că la acea vreme ea nu se mai afla într-o relație cu Zănoagă, pe care l-a numit „cunoștință”, și nu „prieten”, așa cum i s-a adresat până să izbucnească acest conflict între ei.

„Îmi plăcea de ea pentru că este o fată foarte frumoasă. Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea să stau cu ea într-o relație. E mult spus acum că suntem într-o relație. Suntem la început și încercăm să ne cunoaștem mai bine. Suntem împreună, dar vedem ce va fi pe viitor, nu putem să știm dacă o să rămânem împreună. Acum două luni a început relația cu Simina.

Ei nu mai erau împreună deja de o lună, adică eu nu m-am băgat în relația lor. Ei nu mai erau împreună. Nu mai stăteau împreună. Nu se mai înțelegeau bine de ceva timp”,  a declarat Alex Bobicioiu, în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.