”Arde-mă, Baby” se numește piesa care a făcut furori pe rețelele de socializare. Alex Velea și Jador au făcut ravagii cu noua piesă pe care au lansat-o recent și care a strâns 2 milioane de vizualizări după doar două zile. Se pare că piesa lui Rafaelo cu Vulpița a fost detronată acum! Alex Velea și Jador se află în fruntea clasamentului pe YouTube.

”Arde-mă, Baby” este piesa care a rupt topurile în două la numai două zile de când a fost lansată. Se anticipează faptul că va avea un succes imens vara aceasta și că va face furori în orice loc. Videoclipul este și el unul inedit. Cei doi artiști pacă s-au reinventat și au realizat un clip așa cum n-a mai făcut nimeni în România. Este și foarte amuzant de altfel. Atât Alex Velea cât și Jador fac senzație oriunde merg, iar acest clip parcă reflectă chiar spiritul plin de viață și jovial al celor doi artiști. De-a lungul piesei, poartă tot felul de costume amuzante. Sunt deghizați fie în animale, fie în luptători de Sumo.

”Miroase a hit-ul verii”

Reacțiile fanilor au fost pe măsura ateptărilor. Piesa a fost extrem de apreciată de majoritatea oamenilor și le-au adresat cuvinte de laudă celor doi artiști pentru noua piesă pe care au lansat-o.

“👑Legenda spune ca Velea & Jador învinge pandemia Vulpița 👑”, “Dacă cânta Jador cu Vulpita dă trendingul error 404😂😂”, De ce trebuie judecați? Bravo lor că au scos piesa, nu vă place, nu ascultați, atâta răutate 😐”, “Miroase a fum de grătar, miroase a parfum, miroase a hit-ul verii!”, “Ce diferență e între Jador și Velea! Cât de bine sună JADOR ♥️, dar Velea e șmecher, știe unde să lovească, doar așa crește”, spun unii dintre fani.

Nu cu mult timp în urmă, Jador a postat un mesaj pentru fanii lui pe rețelele de socializare: “Vă mulțumesc pentru susținerea voastră necondiționată! Vă iubesc și vă mulțumesc că mă iubiți!️🙏🏼.

Jador, propuneri obraznice unei brunete care, de fapt, era măritată

În pauzele de la filmarea clipului pentru piesa “Arde-mă, Baby”, Jador a făcut un vlog și, la un moment dat, el a flirtat cu o dansatoare focoasă.

“Buna, fetele! Pup cu limba! Pa, bruneto, te pup cu limba! Bruneto, te pup cu limba, știu că și tu mă vrei!”, i-a spus Jador brunetei sexy în încercarea de a o seduce.

Imediat ce și-a dat seama ce a făcut prietenul său, Alex Velea a intervenit și i-a spus că, de fapt, dansatoarea nu este singură… și că este iubita unui prieten apropiat.

“E nevasta unui tovaraș de-ai mei! Nu mai filma asta!”, i-a spus celebrul cântăreț, după care i-a cerut să închidă înregistrarea.

Vizibil rușinat pentru gafa făcută, Jador și-a acoperit fața cu mâinile și și-a cerut scuze pentru gestul său.