Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi din țară. Chiar dacă au buni de relație, vedetele nu s-au căsătorit până acum, deoarece abia anul acesta s-a terminat procesul în care artista era implicată cu fostul ei soț.

Alex Velea și Antonia, pregătiți să se căsătorească

Imediat după ce a devenit o femeie liberă în adevăratul sens al cuvântului, Velea a așteptat momentul perfect și a cerut-o pe frumoasa lui iubită în căsătorie. Antonia a fost surprinsă de gestul făcut de către viitorul ei soț și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Și-au jurat iubire veșnică, iar în curând va avea loc și nunta.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Și-au dorit enorm să ajungă în fața altarului. La marele eveniment vor lua parte doar cele mai importante persoane din viața lor, pentru că vor să poată discuta cu toată lumea. Se pare că Antonia își dorește să se mărite undeva la malul mării, într-un decor superb, iar Alex Velea a mărturisit că va ține cont de toate dorințele viitoarei sale soții.

”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”,a mai spus el.