Competiția Survivor România este o competiție grea, care îi pune la tot felul de încercări pe concurenți. Aceasta nu este făcută pentru oricine, așa cum le-a explicat chiar Alex Velea fanilor lui. Emisiunea de la Kanal D este pentru el una în care nu s-ar implica niciodată, iar mulți s-au întrebat care este motivul real pentru care ar refuza să plece și el în Republica Dominicană. Artistul nu și-a ținut prea mult admiratorii pe jar și le-a povestit cum vede el lucrurile.

Alex Velea, moment de sinceritate pe internet

Zanni este concurentul pe care l-a susținut încă de la început și are mare încredere că va ajunge până în finală și nu doar atât, ci este de părere că el va câștiga marele premiu, pentru că merită și pentru că a reușit să demonstreze că este un om puternic din toate punctele de vedere. Artistul a avut și el momente în care simțea că nu mai poate, dar nu s-a dat niciodată bătută.

Celor de acasă le este mare dor de el, pentru că a trecut deja jumătate de an de când este plecat în Republica Dominicană, aflându-se printre veteranii concursului. Alex Velea este conștient că prietenului său îi este foarte greu să se afle acolo, pentru că el a simțit pe pielea lui ce înseamnă dorul de cei dragi, când a acceptat provocarea de la merge în Asia Express. Iubitul Antoniei a spus cu mâna pe inimă că el nu ar putea niciodată să treacă prin tot ceea ce trece Zanni acum.

„Am vorbit cu Zanni. Și-a câștigat dreptul să vorbească. Bine, eram în emisiune toți: Wow, c**ie, ce faci? Bă, suntem la televizor! Au tăiat oamenii. Zic, bă, opriți-vă. E foarte greu. Am văzut când am fost la Asia. El n-are mamă, n-are tată. La capitolul ăsta n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să dormi blană acolo. I s-a lipit burta de spate, bă”, a declarat Alex Velea.

 

Alex Velea, motivul real pentru care nu ar accepta să participe la Survivor: „Voiam să mă duc direct, să demonstrez ce pot, dar..."

„Voiam să mă duc direct, să demonstrez ce pot, dar așa nu. La Asia a fost greu rău, m-a omorât dorul de Antonia și de copii. Nu e atât de greu ca Survivor”, a mai povestit artistul.