Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste ca în povești de când au decis să meargă pe același drum în viață. Se iubesc fără condiții și nu ar putea trăi unul în absența celuilalt. Dacă, până să o cunoască pe Antonia, Alex Velea era un bărbat nestatornic, iată că de când cei doi formează un cuplu, lucrurile s-au schimbat radical. Artistul este foarte responsabil și nu vede altă femeie în fața ochilor decât pe frumoasa sa iubită.

Se pare că Alex Velea nu a fost mereu un bărbat de casă, ci a avut momente în care singurul lucru care conta era să aibă cât mai multe femeie. Chiar el ne spune acest lucru, însă nu vă temeți, pentru că pe vremea aceea Alex Velea avea o vârstă fragedă și nu avea nicio relație serioasă cu vreo femeie. Din mărturisirile lui ne dăm seama de faptul că își dorea cu ardoare să aibă din ce în ce mai multe femei și că nu își dorea o relație serioasă.

Mai mult decât atât, pe lângă numărul impresionant de femei pe care Alex Velea spune că l-a avut, artistul a mai vorbit și despre cel mai neobișnuit loc în care ”magia” s-a produs alături de o domnișoară.

”Pe la 18-20 de ani eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete. Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, nu voiam o relaţie stabilă sau o familie! Cel mai ciudat loc unde am făcut sex a fost curtea şcolii”, mărturisea Alex Velea cu mai mult timp în urmă.

Alex Velea a avut femei pe bandă rulantă! Câte inimi a frânt soțul Antoniei acum mulți ani: ”Eram înnebunit”

Antonia, discuții fără inhibiții

Dacă Alex Velea a fost foarte sincer și a vorbit despre lucrurile intime din viața lui, și soția sa, Antonia, a preluat aceeași abordare și a vorbit, fără nicio jenă, despre cele mai fierbinți momentecare au loc între ea și partenerul ei de viață.

 

Mai mult decât atât, Antonia a mai spus și care a fost perioada în care nu a făcut dragoste deloc timp de doi ani. Fără nicio inhibiție, frumoasa șatenă a mai mărturisit că, în momentul în care are loc momentul de maximă intensitate în timpul actului sexual, sunetele pe care le scoate pot fi asemănate cu sunetul emis de un animal.

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.