Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea și Cătălin Măruță s-au certat extrem de tare. Totul a început după ce soțul Andrei a vorbit despre îndrăgitul artist și despre frumoasa lui iubită, în cadrul emisiunii sale de la PRO TV. El nu a făcut niște dezvăluiri care să fie pe placul îndrăgostiților, iar Antonia este de părere că prezentatorul nu a vrut altceva decât să aibă parte de o reacție din partea lor, dar că mai mult s-ar fi făcut de râs.

Alex Velea, critici pentru Măruță și laude pentru Andra

De atunci, Alex Velea nici nu vrea să mai audă de el și nici de emisiunea sa, iar recent a făcut o serie de mărturiri care i-au lăsat mască pe fanii săi. Se pare că tatăl Andrei își dorește ca fiica lui să colaboreze cu partenerul de viață al Antoniei, dar el recunoaște că, în momentul de față, acest lucru este imposibil.

Velea are o părere foarte bună despre Andra, chiar dacă nu poate spune același lucru și despre tatăl copiilor ei. Artistul este de părere că ea se află primele cele mai bune trei voci din țara noastră. A recunoscut că este o femeie talentată care a muncit mult pentru a ajunge unde este acum, dar că din păcate, Măruță este cel care îi decide fiecare mișcare și nu poate face nimic.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.”, a declarat Alex Velea, pentru fanatik.ro.