„Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație.”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cristina Cioran și Alex Dobrescu își spuneau adio. Despărțirea a fost surprinzătoare, mai ales că numai ce avusese loc și o cerere în căsătorie. Surprizele nu s-au oprit, iar Alex Dobrescu a dat uitării repede cei doi ani de relație și deja s-a fișat cu noua iubită. Acum bărbatul a vorbit despre motivele despărții, dar și despre noua relație.

Se pare că Alex Dobrescu nu suferă prea mult după despărțirea de Cristina Cioran. Acesta s-a declarat împăcat cu situația și spune că a dat tot ce a putut. Se pare că bărbatul chiar intenționa să o ducă pe Cristina Cioran în fața altarului, însă diferențe dintre ei l-au oprit. Cei doi vin din lumi diferite, au concepții și idei diferite și nu au mai putut funcționa împreună.

Acum, Alex Dobrescu este împăcat cu situația și preferă să se concentreze pe Diana, noua iubită. Însă nu va uita nici de Cristina Cioran și fetița pe care o au împreună. Acesta a declarat că o să le fie alături și se va implica în viața micuței Ema.

„Se numește Diana (n.r. noua iubită) e de ajuns. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar de mai puțină vreme de cunoaștem mai bine. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.r. Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție.

Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.”, a declarat Alexandru Dobrescu, la Xtra Night Show.

Alex Dobrescu, primele declarații după despărțire de Cristina Cioran. „Am fost fericirea ei”+Detalii despre noua iubită
Instagram

Alex Dobrescu, iubită de 21 de ani

Noua iubită a lui Alex Dobrescu se numește Diana și are 21 de ani. Tânără este studentă și în timpul liber make-up artist. L-a cunoscut pe noul iubit prin intermediul unor prieteni comuni și flacăra iubirii s-a aprins repede. S-au văzut, s-au plăcut și s-au luat imediat. Cei doi se bucură din plin de primii fiori ai relației și speră că vor rămâne mult timp împreună.

„Ne-am cunoscut acum o săptămână prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 în scurt timp, Sunt studentă și make-up artist. Îmi place mult creativitatea lui și că vrea să facă ceva nou, ceva ce nu am mai văzut eu, cel puțin.”, a declarat și Diana.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.