Judecătorii au respins cererea de arestare emisă de procurori pe numele lui

Alexandru Pițurcă a scăpat de arestul preventiv după ce judecătorii au anunțat verdictul. Fiul fostului selecționer a petrecut însă ore bune la Direcția Națională Anticorupție unde a fost audiat.  În jurul orei 3 dimineața, fostul partener al Cristinei Ich a părăsit sediul instituției după ce s-a decis respingerea propunerii se arestare preventivă.

Alex Pițurcă rămâne sub control judiciar

Familia Pițurcă a trecut prin momente dificile în ultimele zile. Inițial, pe data de 30 Ianuarie a fost reținut de DNA, Victor Pițurcă. Fostul selecționer al naționalei României a fost supus în 24 de ore audierilor. Într-un final, s-a decis eliberarea lui și plasarea sub control judiciar.

Social media

Următorul pe listă în acest sens a fost fiul lui, Alexandru Pițurcă. Acesta a fost chemat ieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție de asemenea pentru a răspunde în fața judecătorilor.

Tânărul afacerist a fost audiat ore în șir. Într-un final însă, judecătorii au decis să respingă cererea de arest preventiv. Astfel, în miez de noapte, Alex Pițurcă și-a făcut formalitățile care se impun și a plecat acasă. Acesta a mărturisit la ieșirea din instituție că se aștepta la acest verdict.

Liber este și Gabriel Țuțu, directorul general al Romarm SA. Acesta a fost de asemenea pus inițial sub acuzare. Numele celor trei au fost asociate într-un dosar de achiziții cu statul. Este vorba de o tranzacție derulată în perioada pandemiei. Aceasta a avut loc prin intermediul unei societăți deținute de Alexandru Pițurcă.

Fiul fostului selecționer este plasat acum sub control judiciar. Acest lucru înseamnă că nu va putea părăsi țara în următoarea perioadă. De altfel, Alex Pițurcă are obligația de a se prezenta în fața procurorilor ori de câte ori îi este solicitat acest lucru cu privire la dosar.

Alexandru Pițurcă a stat mereu departe de aparițiile publice. Acesta nu și-a urmat tatăl în carieră ci a ales alt domeniu de activitate. Afaceristul a avut o relație cu celebra influenceriță, Cristina Ich. Cei doi au împreună un băiețel de 3 ani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.