Alex Leonte se distrează de minune!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după 5 ani de relație. În cele din urmă, se pare că artista deja și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Dacă până acum, toată lumea spunea că Alex Leonte plânge după Theo Rose, acesta a vrut să demonstreze contrariul. Iată cum a petrecut fostul partener de viață a lui Theo Rose.

A trecut doar o lună de când Alex Leonte și Theo Rose au ales să meargă pe drumuri separate. Povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfârșit, iar în cele din urmă, artista și-a refăcut viața sentimentală foarte repede. Până recent, se credea faptul că nepotul lui nea Marin stă și plânge după artistă. Însă, se pare că nu este deloc cum zice lumea. Recent, Alex Leonte ne-a dovedit contrariul.

colaj substantial

Alex Leonte a dat-o uitării pe Theo Rose

Recent, a fost ziua de naștere a lui Mario Fresh. Așadar, cu ocazia acestei zile importante, artistul s-a hotărât să dea o petrecere de zile mari cu această ocazie. Astfel, invitații s-au distrat la un local de lux din București. Printre ei, se afla nimeni altul decât Alex Leonte. Acesta a postat mai multe imagini din cadrul evenimentului și pare că se distrează de minune. Se pare că nepotul lui nea Marin a uitat de unul dintre cele mai neplăcute evenimente din viața sa, care a avut loc acum o lună.

Cu toate că Alex Leonte nu și-a refăcut viața amoroasă, Alex Leonte pare că a uitat de suferință, iar acum se distrează la maxim când are ocazia. După 5 ani de relație, Theo Rose și Alex Leonte au luat-o pe drumuri diferite. La petrecerea organizată de Mario Fresh, nepotul lui nea Marin s-a distrat pe cinste, semn că a dat-o uitării pe fosta sa iubită.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.