Printre cei care au acceptat provocarea de a participa la această emisiune se numără și Alex Brebenoiu. Doar că tânărul a întâmpinat ceva probleme, înainte de filmări.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” revine pe micile ecrane mâine, 11 august. Munca antrenorilor nu a fost deloc ușoară, deoarece unor concurenți au frică de apă sau de înălțime. Alex Brebenoiu participă la această emisiune, doar că filmările nu au fost lipsite de situații neplăcute. 

Alex, susținut de partenera sa să își depășească limitele

Într-un videoclip postat pe TikTok, Ana le împărtășește fanilor cum au decurs filmările. Fosta concurentă l-a însoțit la antrenamente și filmări. Momentele mai dificile nu au lipsit, mai ales că tânărului îi este frică de înălțime.

După ce amândoi au ajuns în Bacău, au mers la bazin. Dacă inițial totul părea ușor, lucrurile s-au schimbat, după ce au văzut locurile de unde trebuie să sară. Frica de înălțime este doar una dintre probleme, pe lângă faptul că săriturile sunt mult mai complexe decât par la Tv.

Ana a povestit că doar Alex a sărit și că ea l-a susținut în această perioadă. Dar zilele de antrenamente și filmări nu au fost doar o distracție, căci Alex a început să se resimtă și chiar a avut o ușoară răceală.

Totuși, tânărul nu s-a lăsat așa ușor, chiar dacă efortul este unul mare și frica de înălțime îi dă bătăi de cap și este convinsă că face față provocării care bagă vedetele la apă.

@annabreb Haideti cu noi la @Splash! Vedete la apă partea 2 💙 @Alexandru Brebenoiu ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

„Zilele care au urmat au fost pline de antrenamente și de filmări. Alex începuse deja să se resimtă, după atâtea sărituri în apă și chiar l-a luat răceala. (…)

Cu toate astea, tot se antrena și dorea să își depășească limitele. Încă o dată a dovedit că e mai puternic decât crede și că poate să cu bine peste orice situație”, a povestit Ana într-un videoclip postat pe TikTok.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.