Alex Delea poate spune că „Survivor” a fost proiectul care i-a purtat cel mai mult noroc. Concurentul nu doar  că a făcut senzație în Republica Dominicană, dar se pare că îi merge bine și în țară. După ce s-a relaxat suficient de mult, acesta și-a încărcat bateriile, iar acum are un nou proiect grandios în desfășurare.

Alex Delea traversează una dintre cele mai bune perioade ale sale, mai ales din punct de vedere profesional. Vedeta PRO TV a venit acasă cu cel mai râvnit trofeu din Republica Dominicană, dar adevărarul succes de abia acum începe pentru el. Surprinzător sau nu, Delea va putea fi văzut nu pe micile, ci pe marile ecrane.

Alex Delea i-a atras atenția lui BRomania care, așa cum știu fanii, produce filme de excepție. „Teambuilding” este cel mai de succes film cinematografic din ultimii 30 de ani, iar asta l-a motivat pe Matei Dima să continue în această direct. Astfel, în timp ce culege roadele pentru munca sa de la „Teambuilding”, BRomania are aproape gata un nou film.

weekend. Alex Delea, un nou proiect de succes. Cu cine a bătut palma câștigătorul „Survivor” Instagram

Alex Delea simte, în fiecare zi, că trăiește într-un vis frumos

Ca de obicei, distribuția este una excepțională, iar cel mai recent nume adăugat pe listă este Alex Delea. Fostul câștigător de la „Survivor” a fost plăcut surprins de alegerea lui Matei Dima. Ba mai mult, nu i-a venit să creadă că va împărți platoul de filmare cu nume precum Alex Bogdan, Anca Dinicu sau Antonia.

„O să am un rol de mă sperie și pe mine, jur. Sunt dur rău de tot. Rău și corupt într-un fel. Filmul ăsta e ceva…Eu nu am văzut niciodată un film atât de complex ca acesta în România. Cu cascadorii, nebunii, bătaie, nu am văzut așa ceva și mai sunt și eu în distribuție. O să fie mamă-mamă”, a spus Delea pentru ego.ro.

Filmul „Haita de acțiune” va avea premiera în primăvara anului viitor. Cu o distribuție aleasă pe sprânceană, BRomania speră să de a lovitura și cu acest film. Momentan, nu a fost lansat niciun trailer, așa că fanii așteaptă totul cu sufletul la gură. În acest film joacă și Iancu Sterp, fratele lui Culiță, care a fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei distribuții.