Alex Delea și Carmen Grebenișan au în comun spiritul competitiv.

Alex Delea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor”. Publicul a fost mereu alături de el și l-a ajutat să vină cu marele premiu acasă. Acum, că a privit competiția de pe canapea din calitatea de spectator, Delea și-a făcut lista cu favoriți.

Alex Delea a acceptat anul trecut să plece departe de familie și de cei dragi. Motivația lui de a câștiga „Survivor” a fost mult mai mare decât orice dor de casă. Atunci când a intrat în concurs, singurul lui scop a fost acela de a câștiga trofeul, dar și banii. Întreaga experiență din jungla dominicană i-a schimbat viața, iar acum, se pregătește să revină la „Survivor”.

În urmă cu câteva zile, Zanni și Alex Delea și-au aruncat provocări în online. Una dintre ele e fost chiar legată de întoarcerea în junglă. Se pare că ambilor câștigători de la „Survivor” le este dor să simtă pe propria piele adrenalina concursului și să treacă prin probele de foc.

Alex Delea a pus ochii pe Carmen Grebenișan. Ce declarații a făcut despre concurenta de la „Survivor”
Captură de ecran

Lui Alex Delea îi curge adrenalina prin vene

Mai în glumă, mai în serios, cei doi au confirmat că vor pleca către Republica Dominicană cât de curând. Nu vor fi singuri, ci alături de ei vor merge și Oana Ciocan și Elena Chiriac. Foștii concurenți reprezintă o amenințare pentru cei care sunt acum în junglă. Motivul?! Știu deja cum să reziste în condiții vitrege pentru că au mai trecut o dată prin această competiție.

Alex Delea are câteva nume pe listă pe care le apreciază. Atât din punct de vedere al modului de luptă, cât și al comportamentului cu alți colegi. Iar asta contează foarte mult, pentru că astfel de competiții scot ce-i mai rău din concurenți. Prin favoriții lui se numără Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Ionuț Iftimoaie. Însă, asta nu-l va împiedica să dea ce-i mai bun pe traseu, contra lor.

„Îmi plac foarte mulți de la „Survivor”. Îmi place de Dan Ursa, de Alin Chirilă, de Robert. Din ce am urmărit, mi se pare niște concurenți foarte buni. Îmi place de Carmen Grebenișan, de Ionuț Iftimoaie, dar încă e devreme să spun cine ar putea câștiga. E acel gen de sezon în care se pot schimba foarte multe. Cred că nici publicul nu are un preferat clar la ora asta.”, a spus Alex Delea pentru fanatik.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.