Vezi dezvăluirile făcute de câștigătorul emisiunii „Survivor”.

Alex Delea, câștigătorul emisiunii „Survivor”, ediția din 2022 a dezvăluit ce a făcut cu premiul în valoare de 100.000 de lei. 

În ciuda așteptărilor tuturor, Alex Delea nu a cheltuit până acum banii pe care i-a câștigat în cadrul emisiunii de la PRO TV. Recunoaște că foarte multe persoane l-au întrebat ce a făcut cu marele premiu. Una peste alta, marele câștigător spune că mai așteaptă puțin până va ști clar care este „destinația” banilor.

Alex Delea: „Într-un final sper să fie bine”

Sursa: Colaj Substantial

„Banii pe care i-am câștigat la Survivor încă îi am…spre surprinderea multor persoane care mă întreabă ce am făcut cu ei. Încă nu am investit în nimic…mai aștept puțin. Plus că mai am un apartamanent în Megidia pe care aș vrea să îl vând, să mă apuc să fac ceva pe aici prin București. O să văd eu ce și cum! Eu sunt foarte bezmetic de felul meu, dar am încredere că într-un final o să fie bine.” a declarat Alex Delea pentru Click

Alex Delea mărturisește că înainte de a participa la această emisiune era un mare cheltuitor. Cu toate acestea, în momentul de față, câștigătorul prețuiește mult mai mult valoarea banilor.

Cât despre temerile sale, acesta are o mare frică de a nu eșua lamentabil.

„Eu înainte de Survivor cheltuiam mai mulți bani decât aveam. Acum nu mai fac lucrul acesta. Acolo am muncit mult pentru banii pe care i-am câștigat după rezultatele bune pe traseu pe care le-am avut față de toți.

Am o frică de eșec pot spune și aștept să am o stabilitate mult mai mare. Aștept să văd ce se întâmplă cu mine pentru că pentru mine totul este nou. Totul este nou, foarte nou și nu pot să mă azvârl în decizii de a face lucruri. Aștept să mă liniștesc pentru că este greu cu liniștitul acesta.” a mărturisit acesta pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.