„Căsătoria pentru mine este cea mai frumoasă petrecere. O explozie de bucurie. Ne gândim să facem nunta undeva pe o plajă.”

De ceva timp, Alex Bogdan are o relație fericită, care i-a adus multe bucurii. Actorul și logodnica sa Cătălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt gata să facă pasul următor. Cei doi își doresc să ajungă în fața altarului și visează la o nuntă ieșită din tipare. Cum își doresc să arate marele eveniment?

Recent, Alex Bogdan a fost despărțit de iubita sa participând la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Atunci când a părăsit show-ul din Dominicană, actorul a declarat că abia așteaptă să se întoarcă în brațele iubitei sale și să o ceară de soție. Se pare că intențiile nu s-au schimbat, iar Alex Bogdan deja se gândește la nuntă.

Cei doi își doresc să ajungă în fața altarului și intenționează să aibă o nuntă atipică. Marele eveniment și-l imaginează pe plajă, iar invitații nu trebuie să fie încorsetați în rochii de seară sau costume. Aceștia vor o nuntă lejeră, cu pizza, shot-uri și multă distracție.

„Căsătoria pentru mine este cea mai frumoasă petrecere. O explozie de bucurie. Ne gândim să facem nunta undeva pe o plajă. Cu pizza, burgeri, să dansăm în picioarele goale, să facem karaoke. Să nu stea nimeni în cămașă, în rochii incomode. Să dansăm, să cântăm, să dăm shoturi și să facem baie în mare la răsărit.”, a declarat Alex Bogdan potrivit viva.ro.

Alex Bogdan este gata de căsătorie și vrea o nuntă atipică! Cum va arăta marele eveniment
Social media

Cum și-a cunoscut Alex Bogdan iubita

Alex Bogdan și Cătălina s-au întâlnit în culisele Teatrului Mic. Cei doi jucau împreună în același spectacol și așa a început să se lege povestea. Primul pas l-a făcut actrița, asta pentru că Alex Bogdan, contrar aparențelor, este o fire destul de timidă. Relația au începu-o ușor, și-au dat timp și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Ne-am cunoscut la Teatrul Mic, unde repetam împreună la un spectacol. A fost dragoste la prima vedere. Este cel mai amuzant om pe care îl cunosc. Este superbă, decentă, atentă, empatică, extrem de inteligentă. Pentru mine, ea este miracolul din viața mea.

Ea era într-o relație care ajunsese într-un punct mort. A fost o tatonare între noi la început. Dar nu s-a concretizat nimic până când nu s-a despărțit de băiatul cu care era. Eu sunt cel mai prost și timid. Nici dacă mă picuri cu ceară n-am curaj să fac primul pas. Ea e mult mai sprintenă în sensul ăsta, așa că responsabilitatea primului pas a căzut la ea. Relația a început discret, cu răbdare. Ne-am descoperit încetul cu încetul, până ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru altul.”, a mai spus Alex Bogdan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.