Afaceristul se bucură din plin de o vacanță plină de adrenalină

Alex Bodi și-a lăsat iubita acasă și a plecat în vacanță. Milionarul nu este însă singur ci alături de câțiva colegi de breaslă din domeniul crypto.

Cum se distrează „bogătașii” în crypto?

Alex Bodi nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că a reușit să facă bani din criptomonede. Milionarul a avut eșecuri mari până a dat lovitura în acest domeniu atât de volatil. Totuși, în timp ce alții au urcat pe treapta succesului și au căzut ulterior, afaceristul a știut să își gestioneze  banii.

Se spune că investitorii în crypto dorm iepurește pentru a fi mereu cu ochii pe piață. Alex Bodi a ajuns la un statut care îi permite să se și distreze din plin. Milionarul nu își refuză nici o dorință de a trăi viața la maxim. Pe primul loc în alegerile lui se află călătoriile.

Afaceristul este de-a dreptul pasionat de vacanțe, iar iubita lui de asemenea.

De data aceasta însă, el a ales să plece separat de partenera lui de viață într-o călătorie. Alături de alți milionari în crypto, acesta a ales o destinație unde „joaca pentru oameni mari” este pe primul loc.

Mai concret, Alex Bodi a ajuns în Africa de Sud pentru muncă, dar și pentru distracție.

Social media

Acesta a participat la o conferință în cadrul căreia a promovat un nou proiect în care este implicat total. Este vorba de a-i încuraja pe cei care lucrează cu mintea, să își pună în echilibrul și corpul. Astfel, Alex Bodi a scos pe piață un supliment alimentar care „crește nivelul de testosteron și performanțele cognitive”.

Social media

După conferința din Johannesburg, Africa de Sud, alături de alți colegi de breaslă, Alex Bodi a ales un mod „exclusivist” de distracție. Acesta a călătorit în orașul minier Brakpan unde s-a bucurat de adrenalină.

Afaceristul și-a încărcat bateriile la offroad sau la o sesiune de tras cu sniperul.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.