Alex Bodi si Bianca Drăgușanu s-au impacat, chiar barbatul facand anunțul miercuri dimineață, pe contul său de Instagram. „Noi doi împotriva lumii. Iubirea vieții mele” este descrierea pe care Bodi a pus-o la fotografia postata cu Bianca.

Cu putin timp inainte, Alex scrisese un alt mesaj, care dădea de înțeles că împăcarea este aproape: “Sunt trei capcane care îți pot lua fericirea: regretele fata de trecut,grija fata de viitor și nemulțumirea fata de prezent!!Si nu te întreba…”oare ce zice lumea?”.

Reclamă

„Pari îngîndurat…te macină dorul de Bianca? Vezi acum te joacă ea pe degete pentru ca tu imediat după divorț ai declarat că poate va împăcați poate urmează si-o nunta…si gata, i-ai aruncat la fileu, deja stie ce gândești si ce simti…acum joacă tare, dar oricum si ea moare după tine.”, i-a scris lui Bodi o admiratoare.

„Iar fericirea ta consta in a te intoarce inapoi la plasticata. Am crezut crezut ca ai orgoliu pentru a nu-ti distruge imaginea, dar ai aratat contrariul tarii intregi, iti place scandalul… Nu repeta o greseala care, din nefericire, ti-a afectat imaginea”, au fost alte mesaje primite de Bodi.