Alex Bodi și Radionova și-au oficializat relația! Momentul a fost imortalizat

Alex Bodi și Radionova trăiesc o poveste de dragoste. Nu mai este un secret pentru nimeni că afaceristul s-a despărțit de fosta lui soție recent. Chiar dacă cei doi nu au vurt de dată această să invoce și un motiv pentru separare, totul iese la iveală. Alex și-a oficializat astăzi relația cu rusoiaca Daria Radionova.

Alex Bodi, cuceritor de neoprit

Alex Bodi și nouă lui iubita și-au expus relația fără să le mai pese de gură lumii. Dacă până de curând rusoaica declara că este o simplă cunoșțînță a milionarului, lucrurile s-au schimbat. Astăzi cei doi au decis să posteze pe conturile lor de socializare o imagine care arată realitatea clară. Cei doi porumbei se tin de mâna și își arată dragostea unul față de celălalt. Rusoaica a fost cea care a dorit să spargă gheață postând prima imginea. Alex Bodi a distribuit imaginea astfel încât și fanii lui să poată vedea noutatea.

Alex Bodi si Radionova nu se mai ascund

 

Bianca a tunat și a fulgerat când a aflat că este înșelată

Alex Bodi pare să fie de nestapanit atunci când vine vorba de femei. Surse din anturajul celor doi au declarat că Bianca a părăsit vila afaceristului din Mediaș după ce a descoperit că este înșelată. Se pare că blondina ar fi citit mesajele dintre Alex și Radionova în care cei doi declarau că le este dor să se reîntâlnească.

 

“De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit iscuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat”, ne-au mărturisit surse apropiate acestuia. În prezent, Bodi trăiește câteva zile de vis alături de noua sa iubită, însă nu a dat-o uitării nici pe cea care i-a fost soție, Bianca”,  a declarat o cunostinta de a celor doi.

 

Fenomenul îngrijorător! Temperaturi extrem de ridicate la nivel global!

TCHIIN/ sursa: TCHIIN, TheSun.com

TCHIIN, aplicația dedicată exclusiv bogătașilor! Are și majordom personal