Alex Bodi surprinde din nou pe toată lumea cu alegeri lui în materie de amor. După ce și-a asumat că îi plac femeile extrem de frumoase, milionarul a pus ochii pe o altă „domniță” celebră în peisajul monden bucureștean. O brunetă superbă cu ochi albaștri este cea care a reușit să îi pună din nou inima pe jar acestuia. Chiar dacă cei doi își doresc aparent multă intimitate, trăindu-și povestea departe de ochii lumii, totuși s-au afișat împreună pe litoral.

Cine este noua iubită a afaceristului?

Oana Marica este o brunetă focoasă, celebră în showbiz-ul din România. În vârstă de 35 de ani, aceasta este deținătoarea unui salon de înfrumusețare din zona de nord a Capitalei. Renumită după porecla „Bunesa”, Oana a mai avut și alte relații cu bărbați cunoscuți. Mai mult, aceasta a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Marius Neculaie.  Acum se pare că bruneta este mai mult decât îndrăgostită de Alex Bodi. Aceasta a fost surprinsă în brațele afaceristului în timp ce se distrau într-un club de pe litoral. Cei doi nu și-au afișat încă relația în văz tuturor, însă se pare că au trecut deja la un alt nivel. Recent, cei doi au fost plecați la Cannes însă ambii au făcut postări pe conturile de socializare singuri. Vacanța nu a durat mult pentru că Alex Bodi nu are voie deocamdată să petreacă multe zile departe de România. Numele lui este în continuare vizat de procurori după ce a fost arestat preventiv și ulterior la domiciliu.

Chiar dacă primește numeroase complimente mai ales în mediul online din partea admiratoarelor, Alex Bodi nu are ochi în prezent decât pentru Oana. Rămâne însă de văzut cum va evolua relația dintre cei doi.Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre relația cu el, menționând că nu mai există vreodată vreo cale de întoarcere în ceea ce privește relația lor.