După ce s-a despărțit de focoasa Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a trecut prin brațele mai multor domnișoare dornice să fie iubite de acesta, însă se pare că acum s-a oprit la o brunetă la fel de focoasă ca toate care i-au furat inima până acum.

Justyna este noua iubită a lui Alex Bodi și pare că sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Dovadă în acest sens stă chiar sărutul dintre cei doi care a atras atenția tuturor.

Alex Bodi, sărut pasional cu noua iubită

Alex Bodi a fost surpins în brațele mai multor domnișoare în ultima perioadă, însă se pare că acum Justyna este cea care beneficiază în totalitate de atenția bărbatului.

Focoasa șatenă a petrecut timp alături de Alex Bodi în Polonia, însă acum a venit momentul ca ea să vină în România, iar de câteva zile cei doi sunt de nedespărțit.

Cei doi îndrăgostiți nu stau nicio clipă și se afișează adesea în cele mai de fițe cluburi și restaurante din capitală, locuri în care se afișează fără să se ferească în vreun fel. Mai mult decât atât, se comportă ca și cum ar fi un cuplu. Sărutul pătimaș dintre Alex Bodi și Justyna au stârnit numeroase reacții în mediul online.

Cei doi par îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt. Cu toate că nu se știu de foarte mult timp, se pare că acest lucru nu contează pentru ei pentru că deja, prin felul în care se comportă unul cu celălalt, s-au declarat a a fi un cuplu.

Alex Bodi și Justyna, sărut ca în filme în văzul tuturor! Cei doi nu se mai feresc / FOTOAlex Bodi și Justyna, sărut ca în filme în văzul tuturor! Cei doi nu se mai feresc / FOTO

Alex Bodi, părere sinceră despre noua sa cucerire

În cadrul unui interviu, Alex Bodi a vorbit cât se poate de sincer despre femeia care i-a furat inima. La momentul respectiv, afaceristul a menționat faptul că nu se poate pune în discuție o relație, însă de acum o săptămână și până acum, lucrurile au mai evoluat, după cum se poate vedea.

„Nu există felicitări deocamdată, gloria apare când vorbesc faptele noastre, când o să fie momentul pot confirma. Da, am fost. Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul, ne-am cunoscut, nu ne tatonăm, dar o să vedem ce o să decidem pe parcurs. (…) E o femeie superbă, foarte inteligentă, foarte la locul ei, știe ce vrea. E o femeie în sensul adevărat al cuvântului”, a spus Alex Bodi de curând.