Relația s-a încheiat, însă motivele nu se cunosc

Povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârșit. Cuplul a confirmat despărțirea și chiar a oferit primele declarații cu privire la relația care tocmai s-a încheiat. Omul de afaceri a relatat faptul că el și iubita sa au luat-o pe drumuri diferite. Mai mult decât atât, a dezvăluit că au existat anumite lucruri între ei despre care nu vrea să vorbească.

Alex Bodi, din nou singur

Afaceristul nu mai formează un cuplu cu partenera sa de viață. Despărțirea a survenit în urma unor aspecte despre care bărbatul nu a vrut să vorbească. Vedeta a menționat faptul că nu există nicio cale de împăcare. Prin urmare, cei doi își vor continua viața, însă fiecare pe drumul său, sub nicio formă împreună.

„Nu știe unde e. Nu ne-am urmărit niciodată. Da, ne-am întors, dar am mers fiecare separat. Nu mai e cazul, nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimini sentimente”, a declarat Alex Bodi pentru antenastars.ro.

Alex Bodi și iubita sa și-au spus „adio”. Afaceristul și șatena nu mai sunt împreună
Arhivă presă

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu și-a dus iubita în Bali

În urmă cu ceva timp, Alex Bodi și partenera sa s-au bucurat de o vacanță exclusivistă în Bali, la hotelul Capella Ubud. După întoarcerea din vacanță, cei doi nu au mai ținut legătura și Alex Bodi susține că nu mai formează un cuplu cu partenera lui de viață.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și celebrul make-up artist își țin fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lor, iar cei doi au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii din vacanță.

Chiar dacă pare că au petrecut cele mai frumoase momente împreună, se pare că afaceristul demonstrează contrariul. El susține ferm că nu mai au nicio legătură unul cu celălalt de acum încolo și că vor merge fiecare pe drumul său. Prin urmare, afaceristul este din nou un bărbat singur.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii