Celebrul cuplu a avut parte de un weekend de vis

Deși au lăsat de înțeles că preferă destinațiile exotice, Alex Bodi și Ema Uta i-au surprins pe internauti. Cei doi amorezi au avut parte de o minivacanță excelentă în România.

Au ales un sejur în Bucegi

Alex Bodi și Ema Uta au grijă să păstreze viu focul dragostei care îi leagă. Chiar dacă amândoi sunt ocupați cu responsabilitățile profesionale, găsesc timp pentru relaxare. După numeroase vacanțe petrecute împreună în străinătate,cuplul a schimbat macazul.

Alex și Ema au ales să exploreze și frumusețile României într-un sejur la munte. Astfel, cei doi au optat pentru splendida zonă a Bucegilor.

De altfel, milionarul și make-up artistul vedetelor au ales un hotel de lux pentru a se caza.

La destinație, Alex Bodi și Ema Uta s-au întâlnit cu alt cuplu cu care au o legătură de prietenie.

Cei doi s-au bucurat din plin de două zile petrecute într-un cadru de poveste. De altfel de la balconul apartamentului de lux în care s-au cazat, cei doi au avut parte de o priveliște de vis.

Alex și Ema au profitat din plin de acest peisaj. Cei doi îndragostiți s-au filmat sărutându-se pe balcon. Imaginile au fost publicate de blondină pe Instastory.

Ce planuri de viitor au cei doi?

Deși postează des în mediul online Alex Bodi și Ema Uta sunt destul de rezervați în ceea ce privește relația lor. Cei doi nu au oferit prea des declarații despre povestea de dragoste care îi leagă. De altfel, nici despre planurile de viitor. Cu toate acestea, milionarul a lăsat de înțeles că are intenții serioase cu blondina. Chiar dacă au început relația cu stângul, lucrurile par să meargă foarte bine între ei.

Totodată, afaceristul a decis recent ca iubita să îi cunoască familia. Conexiunea a fost una pe măsura așteptărilor. Mama milionarului se pare că este extrem de încântată de noua parteneră a fiului ei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.