Celebrul cuplu traversează o perioadă dificilă, însă dragostea învinge întotdeauna

Alex Bodi și Ema Uta ar fi ajuns la despărțire recent. Cel puțin acest detaliu a ținut zilele trecute primele locuri în topul veștilor mondene. De atunci, cei doi nu s-au mai afișat alături pe rețelele de socializare. După o ceartă zdravănă, Alex și Ema s-ar fi întâlnit pentru reconciliere, aseară.

Gestul care i-a dat de gol

Cei doi parteneri sunt împreună de  un an de zile. Se pare însă că și la casele mari, tensiunile apar atunci când vine vorba de o relație. Certurile nu i-au ocolit nici pe Alex și Ema despre care toată presa mondenă a scris recent că au ajuns la despărțire.

Deși nu s-au mai afișat împreună, totuși, Alex Bodi dă dovadă de grijă față de blondină. Într-o zi importantă ca cea de astăzi, de aniversarea Emei, cel mai probabil afaceristul nu o va lăsa singură.

Sursa foto: Instagram

Ema Uta își sărbătorește astăzi ziua de naștere într-un local de fițe din nordul Capitalei. La ceas de seară, înainte cu câteva ore de ziua ei, ambii s-au fotografiat în oraș, la cină. Deși nu vrut să lase de înțeles că sunt împreună, fanii cuplului au tras imediat concluzia aceasta.

Câți ani împlinește Ema Uta

Cel mai apreciat make-ul artist al vedetelor va împlini în curând 31 de ani. Deși alte persoane publice fac pași spre mariaj la această vârstă, Ema are alte pasiuni. Blondina adoră să călătorească, drept dovadă a colindat până acum prin numeroase destinații ale lumii.

Multe dintre călătorii le-a bifat alături de Alex Bodi. Cei doi au apărut împreună pentru prima dată, anul trecut. Deși nimeni nu credea că relația lor va rezista, se pare că dragostea a fost mai puternică decât orice obstacol.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile legate de povestea de iubire a celor doi. În mod cert, timpul va arăta cât de stabilă este legătura lor, dincolo de controverse.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.