Cei doi amorezi își arată sentimentele, în public, fără inhibiții

Alex Bodi și Ema Uta au deja câteva luni bune de relație însă par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi iubiți petrec mult timp împreună și nu ratează nici un moment pentru a se distra. Alex și Ema ies în oraș aproape în fiecare seară, alături de prieteni apropiați. Milionarul nu ezită să își arate pasiunea pe care o are pentru partenera lui. Zâmbitoare și la fel de îndrăgostită, Ema se lasă copleșită de gesturile afaceristului.

Cum își arată Alex Bodi dragostea față de iubită

Milionarul din Mediaș și-a găsit în sfârșit liniștea alături de actuala parteneră de viață. Cei doi vor împlini în curând 1 an de relație, iar ambii par mai fericiți ca niciodată. Alex și Ema au pasiuni comune și sunt invidiați de mulți pentru imaginea cuplului perfect pe care o alcătuiesc. Afaceristul și iubita lui, celebrul make-up artist al vedetelor călătoresc în diverse destinații și se bucură de timp petrecut alături de prieteni apropiați.

Sursa foto: Instagram

Aseară, cei doi au petrecut la o terasă de lux din București. Fără să stea pe gânduri, Alex Bodi a sărutat-o pe iubita lui în văzul tuturor pe umăr și oe gât. Copleșită de gesturile pasionale ale partenerului ei, Ema i-a „răspuns” acestuia cu la fel de multă dragoste.

Cei doi au planuri de căsătorie

Alex Bodi are 38 de ani și a trecut deja prin trei divorțuri. Milionarul are două fiice cu două dintre femeile alături de care a ajuns în fața ofițerului stării civile. De altfel, acesta a trecut printr-un divorț și cu Bianca Drăgușanu.

Focoasa Ema are 31 de ani și nu a fost căsătorită până în prezent. Make-up artistul vedetelor a dat lovitura în industria frumuseții, iar în prezent face bani frumoși din meseria ei. Ema s-a remarcat și peste Ocean prin talentul ei. Aceasta a avut ocazia să interacționeze prin prisma jobului ei inclusiv cu staruri internaționale.

Cei doi iubiți nu au vorbit până acum public despre posibilele planuri de căsătorie pe care le-ar avea.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.