Cei doi amorezi i-au uimit pe fani cu cea mai recentă apariție

Alex Bodi și Ema Uta au trecut se pare la următorul nivel al relației lor. Cei doi îndrăgostiți au petrecut timp alături de fiica cea mare a afaceristului.

Celebrul cuplu a ajuns în Spania

Alex Bodi are acum o relație ce pare perfectă cu Ema Uta. Afaceristul a avut însă înainte de aceasta o viață amoroasă destul de tumultoasă. Acesta a mai fost căsătorit de două ori, însă ambele s-au încheiat cu divorțul. În urmă cu 11 ani, milionarul a devenit tată pentru prima dată.

Împreună cu o româncă stabilită în Spania, Alex Bodi a avut atunci o relație destul de lungă. Din nefericire, lucrurile nu au mers între cei doi, astfel că, inevitabil s-a ajuns la despărțire. Deși nu mai are vreo legătură cu mama fetiței lui, milionarul își face datoria de tată față de fetița lui. Chaquelline are în prezent 11 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Sursa: Instagram

Afaceristul a fost prezent în acest weekend în  Spania acolo unde fiica lui trăiește. Alex Bodi nu a plecat singur din România ci alături de fiica lui cea mică, Selena. De asemenea, l-a însoțit și iubita lui, Ema Uta.

Ca o adevărată familie, cei doi amorezi, s-au plimbat pe străzile Madridului alături de cele două fetițe. De altfel, Alex Bodi a fost un adevărat cavaler pentru domnișoarele lui astfel că a achitat și o serie de cumpărături.

Părinții milionarului locuiesc de asemenea în Spania. Astfel, cei doi s-au pregătit temeinic pentru vizita fiului lor. De altfel, Ema Uta a fost primită cu brațele deschise de viitorii ei socrii. Tatăl lui Alex Bodi a încins grătarul, iar mama acestuia i-a delectat pe musafiri, de asemenea, cu bucate alese.

Alex Bodi s-a lăsat fotografiat alături de fiicele lui, semn că prețuiește din plin momentele de acest gen. Alături de cele două fiice ale milionarului a fost și nepoțica acestuia.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.