Alex Bodi și Ema Uta au trecut se pare la următorul nivel al relației lor. Cei doi îndrăgostiți au petrecut timp alături de fiica cea mare a afaceristului.

Celebrul cuplu a ajuns în Spania

Alex Bodi are acum o relație ce pare perfectă cu Ema Uta. Afaceristul a avut însă înainte de aceasta o viață amoroasă destul de tumultoasă. Acesta a mai fost căsătorit de două ori, însă ambele s-au încheiat cu divorțul. În urmă cu 11 ani, milionarul a devenit tată pentru prima dată.

Împreună cu o româncă stabilită în Spania, Alex Bodi a avut atunci o relație destul de lungă. Din nefericire, lucrurile nu au mers între cei doi, astfel că, inevitabil s-a ajuns la despărțire. Deși nu mai are vreo legătură cu mama fetiței lui, milionarul își face datoria de tată față de fetița lui. Chaquelline are în prezent 11 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa: Instagram

Afaceristul a fost prezent în acest weekend în  Spania acolo unde fiica lui trăiește. Alex Bodi nu a plecat singur din România ci alături de fiica lui cea mică, Selena. De asemenea, l-a însoțit și iubita lui, Ema Uta.

Ca o adevărată familie, cei doi amorezi, s-au plimbat pe străzile Madridului alături de cele două fetițe. De altfel, Alex Bodi a fost un adevărat cavaler pentru domnișoarele lui astfel că a achitat și o serie de cumpărături.

Părinții milionarului locuiesc de asemenea în Spania. Astfel, cei doi s-au pregătit temeinic pentru vizita fiului lor. De altfel, Ema Uta a fost primită cu brațele deschise de viitorii ei socrii. Tatăl lui Alex Bodi a încins grătarul, iar mama acestuia i-a delectat pe musafiri, de asemenea, cu bucate alese.

Alex Bodi s-a lăsat fotografiat alături de fiicele lui, semn că prețuiește din plin momentele de acest gen. Alături de cele două fiice ale milionarului a fost și nepoțica acestuia.