Alex Bodi și Daria Radionova par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi se află într-o vacanță de vis, în Franța, iar postările de pe rețelele de socializare îi arată mereu împreună. Se pare că pentru aceștia a doua oară a fost cu noroc, iar relația lor merge cât se poate de bine.

Alex Bodi și Daria Radionova au petrecut Revelionul la înălțime. Cei doi se află în vacanță în stațiune de schi Courchevel, Franța, una dintre cele mai renumite din lume. Pentru câteva zile cei doi s-au distrat, s-au relaxat și s-au bucurat de momente romantice. Atât Daria Radionova, cât și Alex Bodi au postat numeroase fotografii împreună, semn că relația lor merge foarte bine.

Alături de cei doi a fost și micuța Chaqueline, fiica lui Alex Bodi. Daria pare că se înțelege de minune și cu cea mică, cele două distrându-se pe pârtie. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar Daria Radionova și Alex Bodi s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Cei doi au planuri mari de viitor, iar în curând este posibil să urmeze chiar și nunta.

Alex Bodi și Daria Radionova, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi au petrecut Revelionul la înălțime
Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova, din nou un cuplu

Alex Bodi și Daria Radionova au surprins pe toată lumea, după ce au anunțat că formează din nou un cuplu. Cei doi au stat separați nouă luni, iar o întâlnire întâmplătoare în Londra i-a adus, din nou, împreună. Cei doi au decis să își mai acorde încă o șansă și spre că de această dată lucrurile vor funcționa așa cum trebuie.

„După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, a spus Daria Radionova, după împăcare cu Alex Bodi.