Afaceristul a avut parte de o petrecere de 5 stele în Dubai

Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere departe de România. Milionarul a ales un restaurant luxos din Dubai, acolo unde și-a întâmpinat invitații de ziua lui.

Cine i-a fost alături lui Alex Bodi de ziua lui

Alex Bodi a pus la cale o petrecere cu ștaif care să marcheze încă un an adăugat în buchetul vieții. Milionarul și-a dorit să îi aibă aproape pe cei mai dragi oameni din viața lui, începând bineînțeles cu cele două fiice pe care le are. Astfel, alături în cele mai importante clipe ale vieții lui au fost micuțele lui, iubita lui Ema Uta, dar și prietenii apropiați care au mers într-un suflet până în Dubai pentru a-l sărbători.

Alex Bodi s-a arătat extrem de bucuros pentru momentele unice de care a avut parte fiind înconjurat de cei dragi. De altfel, în toate pozele publicate în mediul online, afaceristul apare zâmbind.

Ca o iubită dedicată, Ema Uta i-a fost alături partenerului ei toată seara. Blondina a publicat o fotografie în care se află în brațele partenerului ei. Ema Uta a avut grijă și de fiicele afaceristului. Se pare că micuțele au o legătură aparte cu aceasta.

Alex Bodi este mai mult decât încântat de felul în care iubita și fiicele lui se înțeleg.

„Îi plac copiii și fetele o plac pe ea mult. Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o enegie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Este important să ai încredere să îți lași fetele cu cineva, să vezi că le iubește, că are grijă de ele. Fetele, de fel, sunt foarte drăgăstoase.”, a declarat Alex Bodi, conform Spynews.

Alex Bodi a trecut până la această vârstă prin două divorțuri și mai multe relații eșuate. Afaceristul a devenit cunoscut prin prisma relației amoroase pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. De altfel, cei doi ajuns și la starea civilă împreună.

Milionarul a mai avut relații și cu alte femei cunoscute precum Daria Radionova, Oana Marica,Iustina Gradek.

Relația cu Ema Uta durează deja de mai bine de un an și jumătate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.