Alex Bodi și Ema Uță trăiesc o poveste de iubire de câteva luni bune. După mai multe relații mediatizate, afaceristul a ajuns se pare la momentul în care nu își mai dorește deloc expunere. Iubita lui, make-up artistul vedetelor, Ema este aparent în același asentiment. Cei doi se bucură unul de prezența celuilalt departe de ochii curioșilor. Celebrul cuplu este destul de des văzut în restaurantele și cluburile de lux din Capitală însă ambii parteneri preferă ca inclusiv în momentele respective să rămână discreți. De cele mai multe ori, Alex și Ema sunt însoțiți de un cerc restrâns de prieteni, tocmai pentru a avea parte de intimitate.

Merg în vacanțe de lux împreună

Cei doi amorezi sunt împătimiți ai călătoriilor și au grijă să bifeze măcar o mică vacanță pe lună. Alex Bodi și Ema Uță au ales până acum câteva destinații exotice în care s-au bucurat de plajă, soare și mare!

Chiar dacă au existat și perioade de tensiune și inclusiv o despărțire între cei doi se pare că dragostea a învins și cuplul a rezistat ispitelor. Milionarul a publicat pe Instagram un detaliu care i-a pus pe gânduri pe fanii lui. Acesta a vizitat recent o mănăstire din județul de origine al Emei, Vâlcea. Cum era de așteptat,urmăritorii lui au tras imediat concluzia că make-up artistul vedetelor și-ar fi dus iubitul acasă la părinți.

Sursa foto: Instagram

Se concentrează pe afaceri

După o perioadă în care a avut serioase probleme cu legea trecând prin numeroase procese și inclusiv prim arest, Alex Bodi se concentrează acum cât se poate de mult pe afacerile lui. Acesta publică des pe contul de socializare imagini din cadrul diverselor întruniri pe care le are alături de partenerul lui, Josip Heit. Milionarul din Mediaș a rămas fidel domeniului crypto cu ajutorul căruia s-a îmbogățit rapid.Atunci când nu călătorește sau nu petrece timp alături de iubita lui, milionarul se dedică fiicelor lui, Selena și Jaquelline.