Alex Bodi este un afacerist din Mediaș. Acesta a devenit cunoscut în urma relației cu năbădăi pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Povestea lor de dragoste a trecut prin multe controverse și a fost trăită la cote maxime. După ce Alex Bodi a fost violent față de frumoasa divă în repetate rânduri, cei doi au pus capăt relației. 

Alex Bodi a vorbit despre prietenie și a transmis sensibilitate așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Celebrul om de afaceri a dezvăluit ce înseamnă pentru el acest concept.

Alex Bodi susține că majoritatea prietenilor sunt pe interes

În cadrul unei emisiuni Tv, Alex Bodi a vorbit despre prietenie. Se pare că acesta are principii bine stabilite atunci când vine vorba despre prieteni. El crede că o prietenie durează atunci când la mijloc nu sunt interese. De asemenea, bărbatul susține că doi oameni care nu fac parte din aceeași categorie socială, nu pot fi prieteni deoarece se vor desconsidera în funcție de situația materială. Iată ce a declarat acesta:

„Deci o prietenie durează atunci când nu este interes. Oamenii tind să-și dorească o prietenie pe interes. Adică n-o să vezi niciodată un om care să-și dorească un prieten dintr-o pătură socială mult mai inferioară.

Foarte rar sunt oameni sufletiști care știu să respecte un om de la un rang jos până la cineva dintr-o funcție foarte înaltă. Nu mă refer la mine, că nu e cazul, dar oamenii caută interese: faimă, distracții, situații, tot ce le convine lor să fie favorabil. Iar când văd ca dau de greu, se prefac că n-au fost prieteni.” , a declarat afaceristul în cadrul unei emisiuni.

Alex Bodi are o poveste de viață complicată

Alex Bodi provine din Mediaș. Ulterior, după ce a împlinit 18 ani, acesta a decis să își ia viața pe cont propriu, plecând în Spania. Acesta a muncit alături de familie, iar primii bani câștigați de el au fost din fotbal și din munca de șantier. După ce a reușit să strângă mai mulți bani, afaceristul și-a deschis prima afacere în Spania. Pe parcurs, Alex Bodi a fost implicat în scandaluri, deoarece a fost suspectat de mai multe infracțiuni.