Alex Bodi este sărbătoritul zilei, astăzi având două motive de petrecere. Afaceristul își aniversează atât ziua de naștere, cât și cea de nume. Așa cum era de așteptat, petrecerea a început încă de seara trecută, iar opulența, luxul și voia bună au fost elementele cheie. Cum s-a serbat fostul soț al Biancăi Drăgușanu?

Alex Nicolae Bodi, după numele complet, a petrecut seara trecută într-o locație exclusivistă din Londra. Afaceristul a avut dublu motiv de sărbătoare, aniversându-și atât ziua de naștere, cât și cea de nume. De la petrecere nu au lipsit sticle de șampanie scumpă, preparatele de lux și voia bună. Cel care a întreținut atmosfera a fost chiar Alex Bodi, iar petrecerea a ținut până dimineață.

Alături de afacerist s-a aflat iubita sa, Daria Radionova, și mai mulți prieteni apropiați. Omul de afaceri a postat pe rețele sociale câteva imagini de la petrecere și este clar că atmosfera a fost una incendiară. Invitații au dansat, au avut parte de un tratament special și au închinat câteva pahare în numele sărbătoritului.

Alex Bodi, sărbătoritul zilei! Afaceristul a dat o petrecere de zile mari într-o locație exclusivistă din Londra. Daria Radionova i-a fost alături
Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova, din nou un cuplu

Luna trecută, Alex Bodi și Daria Radionova au surprins pe toată lumea, după ce au anunțat că formează din nou un cuplu. Cei doi au stat separați nouă luni, iar o întâlnire întâmplătoare în Londra i-a adus, din nou, împreună. Cei doi au decis să își mai acorde încă o șansă și spre că de această dată lucrurile vor funcționa așa cum trebuie.

„După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, a spus Daria Radionova, după împăcare cu Alex Bodi.